AnaTilde imponerar!

AnaTilde tävlar just nu flitigt och dessutom spelar hon väldigt bra. Sedan maj har hon spelat och vunnit flicksingel i Värnamo (Wilson Tour), flicksingel i Viking Junior Open i Smålandsstenar, flicksingel i Kalmar (Wilson Tour), Damsingel i Blå Jungfruspelen i Oskarshamn och nu senast flicksingel i Halmstad (Wilson Tour).

Utöver dessa segrar har AnaTilde dessutom kvalat in till Bravida Open Elit i Tabergsdalen i början av Juni och vann sedan den första matchen i huvudklassen men sen tog det slut mot Ellen Allgurin i andra omgången.

AT Karlskrona_red1Strongt jobbat och det är mycket roligt, men inte förvånande för oss i Ready Play Tennis Academy som följer AnaTildes utveckling. AnaTilde tillsammans med tränaren Caroline Eriksson och de andra i träningsgruppen tränar på och har gjort stora framsteg under hela vårsäsongen..

Nästa vecka väntar Wilson Tour i Ekenässpelen och AnaTildes mål i sommar och inför hösten är att kvalificera sig till en slutspelsplats i Wilson Tour som spelas i oktober på hemmaplan i Ready Play Tennis Academy.

Lycka till hälsar vi från RP!