Bokning

Välkommen till Södra Climate Arenas bokningssystem

I webbokningen kan du boka Dina speltillfällen. För att kunna boka krävs inloggning till bokningssystemet. Detta erhålls i samband med medlemsskap och köp av spelabonnemang. Vill du bli kontaktad kring medlemsskap, fyll kontaktformuläret.

Nytänkande

Vi kommer att använda oss av ett nytt system för bokning. Det innebär att Du som spelare endast kan boka två speltillfällen åt gången. När du spelat färdigt dessa speltillfällen kan du boka nästa. För att boka ett speltillfälle måste två spelare skrivas in på banan. En av spelarna skriver in sig på ledig bana ( 1,2,3  eller 4) och partner skriver in sig på samma bana (1a,2a,3a eller4a.) Man kan sedan välja att spela singel eller dubbel på speltillfället.

Klubbmedlemmar med spelabonnemang kan bjuda in gäster att spela men då mot en extra avgift.

Tanken bakom detta bokningssystem är att vi skall kunna erbjuda bättre tillgänglighet för Dig som är medlem. Det innebär att:

  • du som vill spela spontant i så stor mån som möjligt skall kunna göra detta
  • du som inte alltid har tid att spela din tennis efter ett fastlagt schema skall kunna spela med en periodisering vilket innebär at du kanske spelar fyra gånger en vecka och inget de två nästa för att sedan spela ikapp i den nästa veckan då du har mer tid …
  • du som vill ha fast tid kan erfarenhetsmässigt i stort alltid få din tid
  • det kommer att finnas ett begränsat antal som kan teckna spelabonnemang