Julbrev från Ordföranden!

ORDFÖRANDEN HAR ORDET

 

Hej kära medlemmar!

Jag tänkte sända över några rader till er alla innan tomten avlägger sitt årliga besök. Åren går verkligen fort, och RPTC är med stora steg på väg mot 6-års existens. När vi såg hallen byggas och så sakta började lägga idéerna till Ready Play Tennis Club var det med många frågetecken. Minns att vi bjöd in tennisintresserade vänner till öppet hus och provspel för de som ville se och prova något nytt i stan.

Snart 6 år senare har vi ca 195 spelrätter samt en hel del företagsabonnemang och en väl fungerande tennisklubb.

En trivsam helg är utan tvekan Klubb Mästerskapet som i år spelades 6-7 oktober. Jag har inga exakta siffror, men vi var ca 50 spelare som ställde upp i 6 klasser. Nästan alla spelade i en singelklass samt i den gemensamma dubbelklassen. De flesta av oss spelade mellan  5 och 10 korta matcher under 2 dagar. Därefter avslutades dagen med buffé efter finalerna på lördagskvällen.  Alla som var med verkar gilla konceptet och styrelsen är eniga om att köra vidare på samma strategi nästa år.

Blixtdubbeln är också en kul variant vi har på söndagar lite då och då. Nyårsdubbeln den 30 december är årets sista evenemang och 2018 kör vi 21/1, 11/2, 11/3 samt avslutning 15/4.

På senaste styrelsemötet försökte vi få en liten twist på avslutningsträffarna, men vi ville sova på saken innan beslut fattas. Något klurigt blir det!

Vi tränare som är tillgängliga för lektioner, privat eller i grupp är:

Bernth Martinsson, Calle Hageskog, Janne Gunnarsson, Caroline Eriksson och Magnus Larsson.

Tveka inte att höra av er om ni vill ha en extra drillning. Teknik, tempo, matchspel eller förslag på övningar för speciella ändamål.

På tal om styrelsen så vill jag tacka dem för ett bra samarbete igen under 2017. Fyra styrelsemöten samt årsmöte har det blivit under året. Vi hoppas att ni medlemmar vågar komma med frågor eller förfrågningar om olika saker ni tänker på och eventuellt vill göra privat eller klubbens regi. Vi har en förslagslåda vid Berras kontor, annars kan ni maila era tankar till info@readyplay.se 

Stort tack till alla Er som väljer att spendera tid i Sveriges finaste Arena. Det är alltid trevligt att se er entusiasm innan, under eller efter träningarna. Bollarna mellan träribborna bakom norra väggen blir fler och fler så antar att det finns lite frustration i oss alla ibland också.

Stort tack till våra samarbetspartners för Era bidrag och tro på vad vi håller på med.

Som vanligt extra tack till Bernth och Peder som sköter allt som har med fastigheten att göra. Ovärdeligt för oss.  Christian för att du styr upp allt runt blixtdubblarna och andra arrangemang som vi har samt andra expertområden du har. Sist men inte minst tack till Stefan och Calle för att ni är just Stefan o Calle. Helt fantastiska med andra ord

 Nu måste jag iväg en runda innan tomten kommer på besök. Hoppas jag hinner tillbaka.

 HO HO HO