Lokalt seriespel

Från mitten av november planerar vi att köra igång ett lokalt seriespel i Södra Climate Arena. Tanken är att laget ska bestå av 3-4 spelare och att varje lagmatch ska ta två timmar i anspråk. Först spelas två singlar a 35 minuter vardera och därefter spelas en dubbel på 35 minuter. Vid exakt lika game och poäng spelas en avgörande poäng och vinnaren där får sista gamet och aktuell match. Målet är en lagmatch per vecka

Lagmatcherna ska spelas senast söndag kväll under aktuell vecka som omgången gäller. Lagledarna tar kontakt med varandra för att bestämma speldag och tid. Lagen ansvarar själva för att tiden bokas in, vilket innebär att minst en i laget måste ha spelrätt.

Vi kommer prova konceptet under november och december och anpassar antal lag och serier utifrån antal anmälda lag (max 10 lag fördelat på 2 serier i första testomgången). Principen först till kvarn gäller.

Resultat meddelas till tävlingsledningen via formulär efter matchen och tabell kommer finnas på hemsidan.

Anmälningstiden utgår måndag 12 november 18.00 och första spelveckan börjar 19 november.

Det är ingen formell anmälningsavgift utan lagets avgift är de bantimmar som bokas in på respektive spelrätt.

Har du inget lag men ändå gärna vill spela, skicka då en rad till info@readyplay.se så kollar vi om det finns fler som söker medspelare till ett lag.

Anmäl ert lag via denna länken